bbbbbb
hu
bbb
dvdv
fhfh
mobicow
minyak lintah tok ayah kasi besar

minyak lintah tok ayah kasi besar

Minyak Lintah Tok Ayah adalah persediaan tradisional yang sangat amat baik dan memberikan kesan sangat baik kepada lelaki yang mengamalkannya. Ianya dihasilkan dengan penuh teliti dengan formula yang telah berbukti berkesan untuk klik lagi iklan »

minyak lintah tok ayah

minyak lintah tok ayah

minyak lintah tok ayah mengeraskan zakar anda selalu wassap 0148040578 kelebihan minyak lintah tok ayah 1.Mengeraskan zakar 2.Membesarkan zakar 3 membaik pulih zakar patah tandan klik lagi iklan »

xgene dr ismail thambi

xgene dr ismail thambi

xgene dr ismail thambi yang akan menguatkan zakar anda Apakah itu XGENE? XGENE adalah krim sapuan luaran, dimana krim ini disapu terus ke alat zakar. XGENE merupakan FORMULASI KHUSUS untuk menyegarkan dan klik lagi iklan »

alat untuk kuatkan zakar anda

alat untuk kuatkan zakar anda

hubungi 0148040578 kami menjual alat alat untuk kuatkan zakar anda dengan berkesan,BAthmate alat pem besar zakar lelaki yang terbukti berkesan dan memantapkan zakar anda adakah anda mencari pam zakar yang sesuai dan klik lagi iklan »

 

Urusniaga import, eksport dan memproses ikan

Urusniaga import, eksport dan memproses ikanKami merupakan pemegang lesen untuk urusniaga, mengimport, mengeksport, dan memproses ikan pada tahun 2017 yang telah dikeluarkan oleh Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM). Kami terbuka untuk berkongsi peluang kepada mana-mana syarikat mahu pun pihak individu yang ingin berdagang secara usahasama bersama kami. Kami menawarkan pilihan seperti berikut:

(1) Menjadi rakan niaga (‘Joint Venture’); atau
(2) Menyewakan lesen kami untuk urusniaga berkenaan.

Tawaran ini bertujuan untuk memberi peluang/berkongsi bersama mereka yang tidak mempunyai saluran tetapi sesungguhnya mahu menjalankan perniagaan komoditi ini. Sekiranya anda/syarikat anda berminat, bolehlah menghubungi en. Uda seperti dibawah:

(1) Whatsapp sahaja: 0126487963
(2) Email: udachewan@gmail.com

Lesen akan tamat pada bulan Jun 2017, dan akan kami perbaharui untuk tahun mendatang.

Terima kasih.

Maklumat Pengirim
Nama: UdaChewan, ,      
Terdapat pada , , , , , makanan