bbbbbb
hu
bbb
dvdv
fhfh
mobicow
minyak lintah tok ayah kasi besar

minyak lintah tok ayah kasi besar

Minyak Lintah Tok Ayah adalah persediaan tradisional yang sangat amat baik dan memberikan kesan sangat baik kepada lelaki yang mengamalkannya. Ianya dihasilkan dengan penuh teliti dengan formula yang telah berbukti berkesan untuk klik lagi iklan »

minyak lintah tok ayah

minyak lintah tok ayah

minyak lintah tok ayah mengeraskan zakar anda selalu wassap 0148040578 kelebihan minyak lintah tok ayah 1.Mengeraskan zakar 2.Membesarkan zakar 3 membaik pulih zakar patah tandan klik lagi iklan »

xgene dr ismail thambi

xgene dr ismail thambi

xgene dr ismail thambi yang akan menguatkan zakar anda Apakah itu XGENE? XGENE adalah krim sapuan luaran, dimana krim ini disapu terus ke alat zakar. XGENE merupakan FORMULASI KHUSUS untuk menyegarkan dan klik lagi iklan »

alat untuk kuatkan zakar anda

alat untuk kuatkan zakar anda

hubungi 0148040578 kami menjual alat alat untuk kuatkan zakar anda dengan berkesan,BAthmate alat pem besar zakar lelaki yang terbukti berkesan dan memantapkan zakar anda adakah anda mencari pam zakar yang sesuai dan klik lagi iklan »

 

Pejabat Maya,Alamat Perniagaan,Kelana Jaya,PJ

Pejabat Maya, Alamat Perniagaan, Kelana Jaya, PJAlamat perniagaan berprestij yang dapat membantu tahap kawalan keselamatan maklumat sulit dan peribadi untuk anda yang menjalankan perniagaan sendiri atau di rumah.

Kelebihan Pejabat Maya:
-Boleh bekerja di mana sahaja pada bila-bila masa
-Nikmati fleksibiliti, tiada pajakan atau komitmen jangka panjang diperlukan.
-Menarik perhatian pelanggan dan prospek dengan alamat yang berprestij bukan P.O.Box.Pejabat maya juga memberikan anda akses ke kawasan bilik mesyuarat dan kaunter penyambut tetamu yang sangat selesa.
-Dapat mengurangkan perbelanjaan untuk peralatan pejabat, seperti perabot yang lengkap dengan mesin pencetak, mesin pengimbas, e-fax dan sebagainya.
-Dapat menjimatkan wang seperti boleh mengelakkan bayaran pendahuluan kawalan keselamatan, menghapuskan keperluan untuk pelaburan pendahuluan yang besar untuk ruang pejabat dan peralatan.
-Membolehkan anda untuk kekal berdaya saing dan menyesuaikan diri dengan permintaan perniagaan anda yang sentiasa berubah.

Basic Plan termasuk:
– Alamat perniagaan umum untuk satu (1) perniagaan/syarikat
– Menerima Mail & Parcel bagi pihak anda
– Potongan harga bagi kemudahan mesyuarat & pejabat harian

Yuran Langganan:
– 6 bulan: RM250
– 12 bulan: RM420
– 24 bulan: RM820
– 36 bulan: RM1, 180

Khidmat tambahan seperti alamat perniagaan dengan nombor suite, menerima faks bagi pihak anda dan penghantaran mel antarabangsa juga boleh didapati dengan pelan tambahan Flexi kami.Layari http://headquarters.my/virtual.html

Lokasi: Zenith Corporate Park

Lain-lain:
Ruang Pejabat – harga bermula dari RM650/bulanan
Kemudahan bilik Mesyuarat – Waktu Biasa (4 kredit/jam) atau Waktu Istimewa (6 kredit/jam)
Pejabat Harian – Waktu Biasa (1 kredit/jam) atau Waktu Istimewa (12 kredit/jam)

Maklumat lanjut boleh layari laman web www.headquarters.my , untuk rujukan boleh hubungi Willy Wong di talian +06010-2605640 sila bawa bersama kad perniagaan anda semasa temujanji.Terima Kasih

Maklumat Pengirim
Nama: willy, zenith corporate park,      Layari website
Terdapat pada , , perkhidmatan