bbbbbb
hu
bbb
dvdv
fhfh
mobicow
minyak lintah tok ayah kasi besar

minyak lintah tok ayah kasi besar

Minyak Lintah Tok Ayah adalah persediaan tradisional yang sangat amat baik dan memberikan kesan sangat baik kepada lelaki yang mengamalkannya. Ianya dihasilkan dengan penuh teliti dengan formula yang telah berbukti berkesan untuk klik lagi iklan »

minyak lintah tok ayah

minyak lintah tok ayah

minyak lintah tok ayah mengeraskan zakar anda selalu wassap 0148040578 kelebihan minyak lintah tok ayah 1.Mengeraskan zakar 2.Membesarkan zakar 3 membaik pulih zakar patah tandan klik lagi iklan »

xgene dr ismail thambi

xgene dr ismail thambi

xgene dr ismail thambi yang akan menguatkan zakar anda Apakah itu XGENE? XGENE adalah krim sapuan luaran, dimana krim ini disapu terus ke alat zakar. XGENE merupakan FORMULASI KHUSUS untuk menyegarkan dan klik lagi iklan »

alat untuk kuatkan zakar anda

alat untuk kuatkan zakar anda

hubungi 0148040578 kami menjual alat alat untuk kuatkan zakar anda dengan berkesan,BAthmate alat pem besar zakar lelaki yang terbukti berkesan dan memantapkan zakar anda adakah anda mencari pam zakar yang sesuai dan klik lagi iklan »

 

Kapsul Kasih Sayang

Kapsul Kasih SayangUNTUK LELAKI SAHAJA

ADAKAH NAFSU DAN TENAGA SEKS ANDA SEIMBANG?
Jika nafsu sahaja yang kuat tapi tenaga seks lemah, maka anda sedang menghadapi masalah seks. Tanpa tenaga yang sempurna anda tidak mampu menikmati dan memberi kepuasan seks untuk diri dan pasangan anda. Ini akan menjejaskan keharmonian rumahtangga. Ia juga membolehkan anda hilang kepercayaan kepada diri sendiri dan kelelakian anda tercabar.

Kapsul Kasih Sayang sangat berkesan bagi anda yang mengalami masalah lemah tenaga batin. Mampu mengembalikan tenaga anda seperti asalnya. Berkesan dengan cepat mengatasi masalah tenaga dalaman seperti :
♥ Lemah syahwat (lemah tenaga batin) iaitu zakar tidak tegang sepenuhnya atau zakar lembik.
♥ Memulihkan urat zakar agar kuat bertenaga dan tegang.
♥ Mendapat lebih kepuasan dalam hubunga seks (tahan lama).
♥ Memperbaiki peredaran darah dan kelemahan daya seksual dan respon yang lambat terhadap seks.
♥ Memekat dan menguatkan pancutan air mani.

Kapsul Kasih Sayang mengandungi Smilax Myosotiflora, Polyathia Bulat, Lepidium Meyenii, Tribulus Terrestris dan 76 ramuan Rempah Ratus terpilih.

SEGERA MENAMBAH TENAGA KELELAKIAN SETELAH DIMAKAN DUA BIJI. TERBUKTI BERKESAN, HEBAT, PUAS, MEMBANGGAKAN, TAHAN LAMA, BERTENAGA DAN MEMBANTU ANDA MENIKMATI KEPUASAN SEKS YANG SEJATI.

INFO : https://www.facebook.com/pages/Kapsul-Kasih-Sayang/1478385415807368

Harga 10 biji kapsul (termasuk postage)
RM37 (Semenanjung Malaysia)
RM47 (Sabah/Sarawak)

WhatsApp @ SMS : 018-910 2519

Maklumat Pengirim
Nama: Ereksi, Terengganu,      
Terdapat pada , , produk lelaki