bbbbbb
hu
bbb
dvdv
fhfh
mobicow
minyak lintah tok ayah kasi besar

minyak lintah tok ayah kasi besar

Minyak Lintah Tok Ayah adalah persediaan tradisional yang sangat amat baik dan memberikan kesan sangat baik kepada lelaki yang mengamalkannya. Ianya dihasilkan dengan penuh teliti dengan formula yang telah berbukti berkesan untuk klik lagi iklan »

minyak lintah tok ayah

minyak lintah tok ayah

minyak lintah tok ayah mengeraskan zakar anda selalu wassap 0148040578 kelebihan minyak lintah tok ayah 1.Mengeraskan zakar 2.Membesarkan zakar 3 membaik pulih zakar patah tandan klik lagi iklan »

xgene dr ismail thambi

xgene dr ismail thambi

xgene dr ismail thambi yang akan menguatkan zakar anda Apakah itu XGENE? XGENE adalah krim sapuan luaran, dimana krim ini disapu terus ke alat zakar. XGENE merupakan FORMULASI KHUSUS untuk menyegarkan dan klik lagi iklan »

alat untuk kuatkan zakar anda

alat untuk kuatkan zakar anda

hubungi 0148040578 kami menjual alat alat untuk kuatkan zakar anda dengan berkesan,BAthmate alat pem besar zakar lelaki yang terbukti berkesan dan memantapkan zakar anda adakah anda mencari pam zakar yang sesuai dan klik lagi iklan »

 

pam susu halford breastpump

pam susu halford breastpumpPam Susu Halford antara jenama pam susu yang terbaik dari segi performance dan ketahanan..apa nk takut ada promosi waranty 2 tahun

PAM DOUBLE HARGA MAMPU MILIK SEKARANG !!! JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN
Super Power sedutan untuk cepat kosongkan cik B !!

WOW !! PAM pilihan terbaik sedutan power & lembut dan super senyap

RAMAI IBU2 KATA PAM NI PILIHAN PALING HOT !!
Jom dapatkan SEKARANG sebelum Naik harga lagi

NORMAL PRICE RM 560.00
OFFER NOW RM 379 aje

Hubungi kami untuk DAPATKAN
OFFER harga runtuh Termurah untuk 11 unit sahaja

LIMITED STOCK !! SIAPA CEPAT DIA DAPAT
Pasti murah !! Pasti jimat !!

percuma 1pcs power cable usb (untuk guna power bank)
percuma 2pcs inner valve
percuma 2pcs neck conventer
percuma 1PCS POWER BANK 10000MAH
percuma 1pcs cooler bag
percuma 1pcs ice pack
percuma 5pcs ziplock storage

Apa yang best??

✔double breastpump
✔LCD SCREEN ibu2 boleh tengok masa berapa lama dah pump,
✔ 4 pilihan mode yang boleh dipilih
✔ 9 suction level
✔ Pump ni ada 2 motor – maksudnya setiap satu breast sheild satu motor dah mcm ada dua pump single dah ni .jadi xde lah ibu rase suction slow atau x sekata.
✔Ada special mode Double Alternate iaitu sebelah sedut sebelah lepas – SANGAT2 BEST, kalau nak alternate suction halford…tak de pada pump lain kan.

halford breastpump sahaja yang ada alternate suction :-
● kiri «««»»» kanan
● stimulation ««««»»»» expression

✔Ada SILICON shield yg lembut pada corong pam. Mode massage yang super best lain dari yang lain
✔2 TAHUN WARRANTY-Tak perlu risau kerosakan motor pump sepanjang 2 tahun

nak pam kat mana2 pun bole guna letrik pun bole (powerbank atau dlm kereta )

nak jimat lagi guna kat laptop atau pc..mmg terbaik kan

Maklumat Pengirim
Nama: amna, puchong prima,      Layari website
Terdapat pada , , , , , produk wanita